• 0768.44.11.33
  • 0721.08.08.10
  • 0732.32.41.32
  • office@publicitate-ziare.ro
  • Program: Luni-Vineri 09-17.00
publicitate ziarul Adevarul

Adevarul

Cotidian national quality de larga raspandire, ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Anuntul Telefonic

Anuntul Telefonic

Ziar de anunturi ce apare in Bucuresti, luni, miercuri si vineri, Tirajul ziarului Anuntul Telefonic este de 17.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Bursa

Bursa

Cotidian economic -financiar ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului Bursa este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Click

Click

Cotidian de stiri mondene ce apare in toata tara, de luni pana sambata, Tirajul ziarului Click este de 60.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Curierul National

Curierul National

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Curierul National este de 3.634 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Jurnalul National

Jurnalul National

Cotidian de informatie generala, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Jurnalul National este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Libertatea

Libertatea

Cotidian de stiri mondene ce apare in toata tara de luni pana sambata. Tirajul ziarului Libertatea este de 40.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul National

National

Cotidian generalist ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului National este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Romania Libera

Romania Libera

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Romania Libera este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
publicitate ziarul Ziarul Financiar

Ziarul Financiar

Cotidian national financiar ce apare de luni pana vineri. Tirajul ziarului ZIarul Financiar este de 7.500 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT