• 0768.44.11.33
  • 0721.08.08.10
  • 0732.32.41.32
  • office@publicitate-ziare.ro
  • Program: Luni-Vineri 09-17.00
citatii Adevarul

Adevarul

Cotidian nationale quality de larga raspandire, ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Anuntul Telefonic

Anuntul Telefonic

Ziar de anunturi ce apare in Bucuresti, luni, miercuri si vineri. Tirajul ziarului Anuntul Telefonic este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Bursa

Bursa

Cotidian economic -financiar ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului Bursa este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Click

Click

Cotidian de stiri mondene ce apare in toata tara, de luni pana sambata, Tirajul ziarului Click este de 60.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Curierul National

Curierul National

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Curierul National este de 3.634 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Jurnalul National

Jurnalul National

Cotidian de informatie generala, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Jurnalul National este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Libertatea

Libertatea

Cotidian national de stiri mondene si generale, ce apare in toata tara de luni pana sambata. Tirajul ziarului Libertatea este de 40.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii National

National

Ziarul National este un cotidian generalist, ce apare tiparit in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului National este de 8.000 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Romania Libera

Romania Libera

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Romania Libera este de 8.000 exemplare / editie.

PUBLICA ANUNT
citatii Ziarul Financiar

Ziarul Financiar

Cotidian national financiar ce apare de luni pana vineri. Tirajul ziarului ZIarul Financiar este de 7.500 exemplare pe editie.

PUBLICA ANUNT